Nem lesz 4K közvetítés még
2015. március 02. írta: AVBox

Nem lesz 4K közvetítés még

Egyre több a 4K Ultra HD TV, ezért már ideje lenne elérhető 4K tartalomra. A Nemzetközi Olimpiai Bizottság a 2016-os riói olimpiáról tervezett 4K TV műsorsugárzást, ami nem fog megvalósulni.

Ennek ellenére az év végére jönnek az Ultra HD Blu-Ray lemezek és lejátszók, a Netflix is fog 4K tartalmat kínálni 2015-ben. Szóval fog bővülni az elérhető tartalom, ennek ellenére nagy lökést adhatna a technológiának egy jelentős sport esemény követítése. Főleg hogy a 2014-es foci VB-n is kisérleti jeleggel UHD közvetítés zajlott.

hu_ue40hu6900sxxh_011_front_black.jpg

Yiannis Exarchos, az Olympic Broadcast Services (OBS) vezérigazgatója nyilatkozott a The Hollywood Reporter-nek, azt mondta, hogy „nincs igény jogtulajdonosaink részéről a 4K-ra”, „A végső szót a műsorszolgáltatók mondják ki”.

A bejegyzés trackback címe:

https://avbox.blog.hu/api/trackback/id/tr257233703

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása