Új AVR-X520BT 5.1 csatornás házimozi erősítő
2015. május 22. írta: AVBox

Új AVR-X520BT 5.1 csatornás házimozi erősítő

A Denon, mint a világ egyik vezető, kiváló minőségű otthoni szórakoztató elektronikai termék gyártója a mai napon bejelentette az AVR-X520BT-t, a cég új belépő szintű házimozi erősítőjét. A két éve bemutatott Denon X sorozatú AV modellek kiemelkedő sikerére alapozva, a Denon AVR-X520BT 5.2 csatornás, teljes 4K Ultra HD receiver biztosítja a kiváló hangzás hűséget, valamint számos fejlett funkcióval is rendelkezik, mindezt megfizethető áron. Figyelemre méltó, hogy az új modell rendelkezik a beépített vezeték nélküli Bluetooth streaming funkcióval és az egyedülálló Bluetooth App távvezérlőfunkcióval, valamint a teljes HDCP 2.2-vel is, a legújabb HDMI szabvány támogatása érdekében.

denon-avr-x520bt_e2-product-left.jpg

Az AVR-X520BT várhatóan 2015. júniusától lesz elérhető a hivatalos Denon viszonteladóknál.

Az új AVR-X520BT 5.2-csatornás, teljes 4K HD AV-receiver a Bluetooth technológiával kimagasló értéket jelent az igényes kezdő házimozi rajongók számára. Számos új, fejlett funkcióval rendelkezik és kompatibilis a legújabb HDCP 2.2 specifikációval, ami szükséges a 4K Ultra HD másolásvédett tartalmak megtekintéséhez. Összesen öt HDMI bemenettel rendelkezik, melyből három támogatja a HDCP 2.2 / 4K 60p formátumot, ami bőven elég a olyan modern HDMI eszközök csatlakoztatásához, mint például a játékkonzol, Blu-ray lejátszó vagy streaming set-top-box. Az AVR-X520BT ezen felül támogatja a teljes sebességű 4K Ultra HD-t és a 4:4:4 Pure Color al-mintavételű jeltovábbítást is. A 3D kompatibilitás minden HDMI bemeneten elérhető.
Köszönhetően a beépített vezeték nélküli Bluetooth-kapcsolatnak, a felhasználók egyszerűen csatlakoztathatják Bluetooth-képes okostelefonjukat és streamelhetik a kedvenc zenéiket,  valamint kiváló hangminőségben lejátszhatják azokat a AVR-X520BT-n. A receiver emlékszik akár 8 korábban párosított Bluetooth-eszközre is, így az egész család gyorsan elérheti a készüléket. Emellett fel van szerelve egy kényelmes USB porttal az előlapon, a zenei fájlok lejátszásához (MP3, WMA, FLAC és AAC) és a hordozható eszközök töltéséhez.

de_avrx520bt_e2_bk_st_bg001_hi.jpg


Figyelemre méltó az egyedülálló Bluetooth App (Denon 500 Series Remote App), így az AVR-X520BT vezérelhető bármilyen Bluetooth-eszközről. A funkciók között megtalálható a be/ki, hangerő fel/le, némítás és a műsorforrás választás funkció. Az app Android változata már elérhető és hamarosan megjelenik az iOS változat is. Az exkluzív Denon Setup Assistant (beállítási asszisztens) és a Quick Start Guide (Gyors beállítási Segédlet) által az AV Receiver beállítása gyors és egyszerű. Az AVR-X520BT-hez tartozik egy telepítő mérőmikrofon is, ami beállítja a rendszer kritikus paramétereit a legjobb hanghűségért, testre szabva az egyedi hangszóró rendszerekhez és hallgatói pozíciókhoz. A letisztult előlap tervezésű AVR-X520BT fel van szerelve a 4 Quick Select (Gyors Választó) funkció gombbal, így a felhasználó választhat a legnépszerűbb bemeneti források közül. A Quick Select funkcióval az AVR-X520BT emlékszik a preferált forrásokra, valamint az audio beállításokra is minden egyes forrásnál, így a felhasználó tudja élvezni a pontosan beállított hangzást mindegyik műsorforrás esetében. A gombokat ki lehet választani a Bluetooth App, vagy az ergonomikus kialakítású távirányító segítségével is. Az AVR-X520BT a nagy teljesítmény és a magas érték tökéletes kombinációja, ami kiegészül a lehető legegyszerűbb használattal. A receiver fekete színben, júniustól lesz elérhető a Denon márkakereskedőknél.

 
Denon AVR-X520BT 5.2 csat. AV-Receiver Bluetooth funkcióval - Főbb jellemzők

- 130W x 5 csat. kiválló minőségű diszkrét erősítő az erőteljes és részletes hangzásért
- 4K / 60Hz teljes rátájú jeltovábbítás (3 kijelölt HDMI bemeneten)
- 5 HDMI bemenet, teljes HDCP 2.2 támogatás 3 HDMI bemeneten
- Beépített Bluetooth vezeték nélküli audio streaming
- Denon Bluetooth Remote App (Denon 500 Series remote App - már elérhető Androidra és hamarosan elérhető iOS-re is)
- Setup Assistant (Beállítási Asszisztens)
- Auto hangsugárzó kalibrálás mikrofonnal
- Előlapi USB bemenet
- Továbbfejlesztett Denon Hang, mérnöki tervezés
- Színkódolt hangsugárzó csatlakozók
- Egyszerű beállítás, könnyű kezelhetőség
- Kapható fekete színben

de_avrx520bt_e2_bk_re_bg001_hi.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://avbox.blog.hu/api/trackback/id/tr367476054

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása