Denon digitális PMA-50 Lifestyle sztereó erősítő
2015. február 02. írta: AVBox

Denon digitális PMA-50 Lifestyle sztereó erősítő

A Denon bemutatja a teljesen digitális PMA-50 Lifestyle sztereó erősítőt az igényes és egyben komoly Hi-Fi rajongók számára


A Denon, mint a kiváló minőségű otthoni szórakoztató elektronikai termékek egyik vezető gyártója ma bejelentette új Hi-Fi sorozatának a születését. A PMA-50 sztereó erősítő azoknak a komoly Hi-Fi rajongóknak lett tervezve, akik a kompakt méretet és a magas színvonalú dizájnt részesítik előnyben. Ugyanakkor fel van vértezve a következő generációs zenelejátszási lehetőségekkel az egyedülálló digitális bemenetek által, beleértve az optikai, koaxiális, USB-B, és a vezeték nélküli Bluetooth-kapcsolatokat.

 

A Denon Hi-Fi mérnökök felhasználták kiterjedt tapasztalatukat ennek a teljesen digitális sztereó erősítőnek a megalkotásánál - hogy elérjék az elismert Denon hangminőséget, és ez párosulhasson a kompakt mérettel. A PMA-50 rendelkezik az eredeti DENON hang technológiákkal, mint például az Advanced AL32 Processing és a DAC Master Clock tervezés, amelyeket a prémium Hi-Fi komponensek számára fejlesztettek ki, hogy jelentősen fokozzák a zenehallgatás élményét. Az erősítő rész magában foglalja a DDFA® technológiát - a CSR által. A kimeneti fokozat áramkör diszkrét építésű, amely megvalósítja a hagyományos D-osztályú erősítőknél tapasztaltaknál magasabb jel-zaj arányt és a kisebb torzítást. Ez a fejlett erősítő rendszer a kimagasló audio minősége mellett kiváló hatékonyságú is, teljesítménye: 50 Watt 4 ohmon. Egy mélynyomó előerősítő kimenet is kéznél van, ha további basszus hangra lenne igény.

Több digitális bemenettel is fel van szerelve (2 optikai és 1 koaxiális) így kompatibilis a digitális audio forrásokkal, valamint egy analóg sztereó bemenet is megtalálható rajta a meglévő analóg műsorforrásunkhoz. Figyelemre méltó, hogy a zene szerelmesei élvezhetik kiváló audio minőséget a legújabb nagyfelbontású audio forrásokból. Köszönhetően az USB-B csatlakozónak PC-ről, vagy Mac-ről lejátszhatjuk a nagy felbontású PCM és DSD audio felvételeket. A PCM hangsáv akár 24-bit/192 kHz-ig, a DSD 2.8MHz-es és 5.6MHz-es formátumai támogatottak. Hogy megszüntesse PC-indukálta digitális zajt az USB bemeneten, a PMA-50 tartalmaz egy dedikált zajszűrő blokkot a digitális erősítő rész előtt.

 

Sőt, a PMA-50 Bluetooth-kapcsolatán keresztül a kedvenc zeneszámok lejátszhatók a hordozható eszközökről, ami gyors és egyszerű párosításra ad lehetőséget az előlapi Bluetooth gomb megnyomásával. A még gyorsabb párosításhoz a PMA-50 rendelkezik NFC-vel (Near Field Communication) is. Egy NFC-képes Bluetooth eszköz aktiválása után, ha azt közel helyezzük a PMA-50 oldal panelén található N jelhez, az azonnal párosítva lesz és nem kell manuálisan beírni a jelszót. A CD-minőségű audio lejátszáshoz a PMA-50 rendelkezik a legújabb generációs CSR aptX alacsony késleltetésű dekódolással, amely biztosítja az optimális idő szinkronizálást a video források hangjának a lejátszásánál, szájszinkron késés nelkül.

A PMA-50 fel van szerelve egy dedikált fejhallgató erősítő áramkörrel, amely tartalmaz egy nagy sebességű ultra-alacsony torzítású, szélessávú op erősítőt, ami párosítva van egy teljesen diszkrét kimeneti fokozattal. Annak érdekében, hogy a lehető legtöbb típusú fejhallgatót támogassa, a PMA-50 rendelkezik egy szabályozható fejhallgató impedancia vezérlővel 3 beállítással alacsony, közepes és magas impedanciájú fejhallgatókhoz, amely biztosítja a fejhallgató impedancia megfelelő illesztését az erősítőhöz.

A stílusos és elegáns, kompakt váz deluxe kivitelét a lágy matt alumínium és fényes ezüst tónusú díszítés, valamint fényes és matt fekete felületek jellemzik. Úgy méretezték, hogy bárhol elférjen, beleértve az otthoni és irodai munkaasztalokat, valamint az otthoni stúdiókat is, ahol el lehet helyezni akár vízszintesen és függőlegesen. A kivehető lábaknak és csavaros kupakoknak köszönhetően az újra konfigurálás nagyon egyszerű. A teljes kényelem érdekében a mellékelt távirányító ergonómiailag megtervezett elrendezésű, amely magában foglalja a kurzoros billentyűzetet, a forrás választót és a hangerő gombokat, a menü beállító gombokat, a Bluetooth gombot, és a kijelző fényerő gombot.


Termékoldal a webáruházban

 

Fontosabb jellemzők:

50W-os (4 ohm) teljes digitális erősítő az erőteljes és részletes hangzásért
Advanced AL32 Processing és a DAC Master Clock tervezés
2 x optikai, koaxiális és USB-B típusú digitális bemenetek - a 192 kHz/24bit High Resolution Audio lejátszáshoz
Az USB-B bemenet támogatja a DSD 2.8MHz és 5.6MHz High Resolution Audio formátumokat
Számítógép zajszűrő blokk
Beépített aptX Bluetooth alacsony késleltetéssel és NFC-vel
Kiváló minőségű fejhallgató kimenet - gain control - hogy támogassa a fejhallgatók széles választékát
Subwoofer pre-out
Vízszintes vagy függőleges elhelyezés
Tisztán látható OLED kijelző - mutatja a bemeneti forrást - automatikusan elfordul az egység vízszintes és függőleges elhelyezésekor 
Kapható fekete/ezüst színben

A bejegyzés trackback címe:

https://avbox.blog.hu/api/trackback/id/tr477123491
süti beállítások módosítása