A DALI ÉLŐBEN LONDONBÓL!
2015. november 05. írta: AVBox

A DALI ÉLŐBEN LONDONBÓL!

A dán DALI hangfalgyártó cég nagy örömmel jelenti be a közeljövőre tervezett rendkívüli média eseményét.

Eljött az ideje, hogy igazán értékelni tudjuk a hangzás művészetét, ezért a DALI egy különleges élményt készített a számodra. Szeptember 23-án a DALI egy olyan rendezvény házigazdája lesz, amit nem lehet kihagyni – egy exkluzív audio/video élőben történő közvetítésé, a híres londoni Hospital Club-ból.

A legjobb benne az, hogy a DALI biztosítja az esemény streamingjét szeptember 23-án este a YouTube segítségével - élőben! Ez egy egyedülálló lehetőség a számodra hogy megtapasztald az igazi zeneművészetet.

Az egyetlen dolog, amit meg kell tenned, az az, hogy csatlakozol az esemény Facebook oldalára:
https://www.facebook.com/events/185868741744721/
És már készülhetsz is, hogy élvezni tudd az eseményt a saját nappalidban.

És ez még nem minden, ugyanis a DALI lehetőséget ad arra, hogy megnyerd a legújabb, felső kategóriás OPTICON 1 hangfal párt, mely által megismerheted a hang művészetét. Hogy részt tudj venni a nyereményjátékban nem kell mást tenned, csak részt kell venned az eseményben és a jelentkezésed automatikusan regisztrálva lesz. Ilyen egyszerű az egész! Ellenőrizd a részvételi feltételeket itt (angol nyelven): http://bit.ly/1KhM1cr

Sok szerencsét! Mi már nem bírjuk kivárni, hogy csatlakozz a "DALI élőben Londonból" eseményhez, 2015. szeptember 23-án.

Figyelem: Ez a meghívó a YouTube-on történő élő közvetítés megtekintésére, nem pedig a helyszínen történő részvételre szól.

A micro-site már él és ezen a helyen lehet majd megtekinteni A DALI ÉLŐBEN LONDONBÓL eseményünket, szeptember 23-án. Ne maradj le! http://dali-live.com

Az esemény és a nyereményjáték szervezője a DALI A/S, Dali Allé 1, 9610 Nørager, Denmark.

DALI – Made in Denmark

A bejegyzés trackback címe:

https://avbox.blog.hu/api/trackback/id/tr298053284

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása