PODSPEAKERS by Scandyna
2015. május 23. írta: AVBox

PODSPEAKERS by Scandyna

Stílusos hangsugárzó sztereó és surround alkalmazásokhoz

A Scandyna egy ismert dán cég, amely a tulajdonosa a Podspeakers márkának és már 1996 óta működik. A Scandyna-nál mi hiszünk abban, hogy a nagyszerű termékek kiállják az idő próbáját. Azonban ahhoz, hogy egy valóban ikonikus termék szülessen, az élen járó technológia mellett a dizájnnak és a funkciónak is világ vezetőnek kell lennie. A közel két évtizedes innováció alatt alkalmazzuk ezt a gondolkodásmódot és úgy alkottunk egy hangsugárzó szériát, hogy szakítottunk a hagyományokkal és olyan hangminőséget értünk el, amit sok hagyományos hangsugárzó csak szeretne elérni. Mi a legjobb anyagokat és tervezéseket használjuk köszönhetően az elkötelezettségünknek és a sok a kutatásnak és fejlesztésnek. Kutatásaink egy sor olyan termékhez vezettek, amelyek szemet gyönyörködtetőek és egyben figyelemfelkeltőek is. De ezek nem csak külsejük miatt hívják fel magukra a figyelmet. Minden esetben a forma követi a funkciót is és ahelyett, hogy elrejtse a kutatási eredményeinket egy hagyományos kinézetű hangfaldobozban, mi azt akartuk megmutatni, hogy mennyire jól is kinézhet egy hangsugárzó amellett, hogy az jól is szól.

d590c3bf2517d0a100369f4b5e87eef0.jpg


Termékeinket Dániában tervezték, hangfalaink és tartozékaink nemzetközi elismerést kaptak szerte a világon. Emellet az embereket rávezettük arra, hogy átértékeljék azt, hogy egy hangsugárzónak miként kell kinéznie és szólnia. De ne csak a szavak számítsanak. Látogassa meg a kereskedőinket és bemutatótermeiket, hogy értékelni tudja milyen jól szólnak a Scandyna hangsugárzók, és milyen jól fognak kinézni az Ön életterében is.

10474-1062-b88c107f-9853-4ece-8be2-c8221f5e28ce-minipod_bluetooth_white.jpg

A formabontó design a hangképzés fizikai igényeihez igazodik,
szakítva a szögletes szocreál formákkal
A Podspeakers hangsugárzó-sorozat valamennyi modellje egy olyan életstílust követ, amely bátran elrugaszkodik a megszokott formáktól, illetve nevezhető akár ízlésformálónak is. A tervezők alaptételei szerint a hangsugárzó legyen egy olyan divatos bútordarab, amely stílusban mai, otthonunkat friss formavilággal, megújuló színekkel tölti be – no és persze rendkívül pontos hangzással. Mindez a csúcs Hi-Fi rendszereknél jóval olcsóbban, de mindenképpen luxus árszinten érhető el.
minipod-5.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://avbox.blog.hu/api/trackback/id/tr807476132

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása